BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  


 

 kurabiye çeşitleri

Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:30 pm

Elmalı Kaşık Çöreği (5-6 Kişilik)


Malzemeler
120 gr. Margarin
1/2 Su Bardağı Süt
1 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Şeker
2 Su Bardağu Un
1/2 Paket Kabartma Tozu
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
1/2 Çay Kaşığı Tuz
1/2 Portakal Kabuğu Rendesi
1 Adet Elma


Yemeğin Tarifi
Geniş
bir kapta sütü, şekeri, yumurtayı ve küp küp kesilmiş margarini
karıştırın. Yarım paket kabartma tozunu ilave edin. Unu, Tuzu ve
tarçını da ekleyip karıştırın. Yarım portakalın kabuğunu rendeleyip
malzemelere ekleyin. Tüm malzemeler özleşene dek karıştırın.
Elmanın
kabuğunu soyup çekirdek yataklarını çıkarın. Bir çatal yardımıyle
ezerek püre haline getirin. Bunu karışımın içine ekleyin. İyice
karıştırın. Karışımdan kaşık kaşık alıp fırın tepsisine koyun.
Önceden
ısıtılmış 200 dereceli fırında üzerleri kızaran dek pişirin. Fırından
çıkardıktan sonra bir spatula yardımıyle bisküvileri yerlerinden
oynatıp soğumaya bırakın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:30 pm

Elmalı Kurabiye


Malzemeler
4 Adet Orta Boy Elma
3 Yemek Kaşıgı Toz Şeker
3 Su Bardağı Un
250 gr Margarin
1/2 Limon Suyu
l Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tarçın
1/2 Su Bardağı Ceviz İçi
1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri


Yemeğin Tarifi
Elmaları
yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. 3 yemek kaşığı toz şekeri ekleyip,
suyunu çekinceye kadar 2-3 taşım kaynatın. Soğuyunca iri çekilmiş ceviz
içi ve tarçın koyun.
Diger tarafta unu eleyip ortasını açın. Yağ,
limon suyu, yoğurt ve kabartma tozu koyarak hamur yapın, Hamuru 10-15
dakika dinlendirin.
4 eşit parçaya bölün. Her parçayı yarım santim
kalınlığında yuvarlak yemek tabağı büyüklügünde açın. Önce ortadan
ikiye, sonra da dörde ve sekize bölerek 8 adet üçgen elde edin.
Ortasına elmalı iç koyup uçlarını ortadan birleştirerek bohça yapın.
Sonra
yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede önceden ısıtılmış
fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine
pudra şekeri eleyip servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:31 pm

Erikli Kurabiye


Malzemeler
250 gr. Margarin
1 Çorba Kaşığı Yoğurt
1 Paket Kabartma Tozu
1 Adet Limon Rendesi
1 Kahve Fincanı Şeker
3 Su Bardağı Un
1 Çay Kaşığı Vanilya
İçi İçin: 15 Adet Kırmızı Ve Olgun Erik
Üzerine: Pudra Şekeri


Yemeğin Tarifi
3
su bardağı unu ve 1 paket kabartma tozunu düz bir zemine eleyerek
alın.Ortasını havuz şeklinde açın.İçine 250 gr.oda sıcaklığında
bırakılmış ve küp küp kesilmiş margarin,1 çorba kaşığı yoğurt,1 adet
limonun rendesi,1 kahve fincanı şeker ve 1 çay kaşığı vanilyayı
koyun.Malzemeleri birbiriyle iyice karıştırın.Kulak memesi
yumuşaklığında bir hamur elde edin.
Hamurdan erik büyüklüğünde
parçalar koparıp,avucunuzun içinde açın.15 adet eriğin çekirdeklerini
çıkarın.Elinizde şekillendirdiğiniz hamurla eriklerin üzerini iyice
kaplayın.Tüm kurabiyeleri bir tepsiye yerleştirerek 150 derecelik
fırında 25 dk pişirin. Fırından çıkardıktan sonra (dilerseniz) üzerini
pudra şekeri ile süsleyerek servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:31 pm

Malzemeler
Sade Hamur Malzemesi:
3 Su Bardağı Un
2 Yumurta
1.5 Çay Bardağı Su
1 TatlıKaşığı Sirke
9 Çorba Kaşığı Margarin
1/2 Çay Kaşığı Tuz
Hindistancevizli Hamur Malzemesi:
4 Çorba Kaşığı Margarin
1.5 Çay Bardağı Pudra Şekeri
1 Su Bardağı Un
1/2 Çay Kaşığı Vanilya
1/2 Su Bardağı Hindistancevizi
İç Malzemesi:
2 Çay Bardağı Tozşeker
6 Yumurta Akı
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Hindistancevizi
1 Tatlı Kaşığı Sirke
1/2 Çay Kaşığı Tuz


Yemeğin Tarifi
Sade
hamur malzemelerinden un,su,yumurta,sirke,tuz ve 3 çorba kaşığı
margarini karıştırıp yoğurun.Hazırladığınız hamuru 15
dk.dinlendirin.Dinlenen hamuru tezgah üzerine yayın.6 çorba kaşığı
margarini üzerine yayarak hamuru ikiye katlayın.Hamuru dikdörtgen açın
ve beşe katlayın.Bu işlemi bir kez daha tekrar edin.Hamuru beşe
katlanmış olarak 30 dk dinlendirin.
Hindistancevizli hamur
için;margarin,pudra şekeri,vanilya,un ve hindistancevizini karıştırıp
yoğurun.İç malzemesi için hindistancevizi,şeker,yumurta akı ve
teryağını kısık ateşte şeker eriyinceye kadar karıştırın.Karışıma sirke
ve tuzu da ekleyerek 2 dk. Daha karıştırın.Hazırladığınız sade hamuru
tezgahın üstüne açıp,hindistancevizli hamuru üzerine yayın.
Hamuru
ikiye katlayın.Dikdörtgen açarak beşe katlayıp yarım santim
kalınlığında açın.İç malzemesini açtığınız hamurun üzerine yayın.Hamuru
dikdörtgen veya yuvarlak keserek 180 derecede 10
dk.pişirin.Pişirdiğiniz kurabiyeleri hindistancevizi ile süsleyerek
servise sunun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:31 pm

Hollanda Bisküvisi


Malzemeler
1.5 Su Bardağı Un
175 gr. Tereyağı
1 Adet Yumurtanın Akı
1 Su Bardağı Pudra Şekeri
1 Paket Vanilya
1/2 Paket Kabartma Tozu
1 Su Bardağı Toz Şeker


Yemeğin Tarifi
Unu
eleyin. Ortasını çukur şeklinde açın. Oda sıcaklığındaki tereyağını,
pudra şekerini, yumurtanın akını, vanilyayı ve yarım paket kabartma
tozunu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra bir hamur elde edene dek
yoğurun.
Hamuru üç eşit parçaya ayırın. Bu parçaları uzun bir rulo
şeklinde yuvarlayın. Toz şekeri dikdörtgen şeklindeki bir tepsiye
yayın. Hamur rulolarını şekerle yuvarlayın.
Keskin bir bıçakla
verevine 2 cm genişliğinde kesin. Çok hafif yağlanmış tepsiye dizin.
Orta hararetli bir fırında 15 dakika pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:31 pm

İncir Reçelli Çörek (6 Kişilik)


Malzemeler
5 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Şeker
100 gr. Margarin
1 Su Bardağı Süt
2 Adet Yumurta
30 gr. Yaş Maya
1 Tutam Tuz
1 Adet Limon Kabuğu Rendesi
20 Adet İncir Reçeli Tanesi
Üzerine : Margarin ve Pudra Şekeri


Yemeğin Tarifi
Mayayı
sıcak süt ile eritin. Bir süre kabarmasını bekleyin. Unu, şekeri,
margarini, yumurtaları, tuzu ve içinde maya erittiğiniz sütü
karıştırın. Limon kabuğu rendesini de ekleyin. Gerekirse 1-2 çorba
kaşığı un daha ekleyin. Hamuru yoğurduktan sonra üzerine bir kapak
kapatıp mayalanmasını bekleyin.
2 kat kabaran hamurdan parçalar
koparın. Yuvarlayıp içlerine birer incir reçeli tanesi koyun. Hamuru
açık yeri kalmayacak şekilde kapatın.
Yağlanmış fırın tepsisine
sıralayın. Herbirinin üzerine bir parça margarin koyun. 200 dereceli
fırında pembeleşene dek pişirin. Üzerine pudra şekeri serperek servis
yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:31 pm

Kaçamak (4 Kişilik)


Malzemeler
Yarım kg mısır unu
8 bardak su
Yarım çay bardağı sıvı yağ (suyuna katılır)
2 tatlı kaşığı tuz (suyuna katılır)
1 çorba kaşığı salça
100 gr tereyağı
100 gr beyaz peynir
Yeterince pul biber
1 çay bardağı pekmez (ikinci versiyonda)


Yemeğin Tarifi
Önce
8 su bardağı suyu tencerede kaynayıncaya kadar ısıtın. Kaynamaya
başlayınca suyun ortasına gelecek şekilde mısır ununu dağıtmadan dökün.
Kaşıkla karışımın 5-6 yerinden delikler açıp hava almasını sağlayın. 10
dakika kadar pişirip karıştırarak helva kıvamına gelince kaşık kaşık
servis yapılacak tabağa aktarın.
Aktarma işlemini tamamladıktan
sonra üzerine tereyağlı salça döküp, peynir ve pul biberden katıp sıcak
servis yapın. Özellikle çayla birlikte kahvaltılarda yenilen kaçamağı,
pekmezli yemek de mümkün. Bunun için yalnızca, tabağa konan kaçamağın
üzerine sade tereyağı gezdirip üzerine pekmez katmak yeterli...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kaşarlı Örgü Çubuk


Malzemeler
2 Su Bardağı Un
250 gr. Rendelenmiş Kaşar Peyniri
160 gr. Margarin veya Tereyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Kaşığı Pudra Şekeri
1 Çay Kaşığı Kırmızı Toz Biber
Üzerine
1 Adet Yumurtanın Sarısı
Çörekotu


Yemeğin Tarifi
Unu
hamur yoğurma kabına alın. Ortasını havuz şeklinde açın. Rendelenmiş
kaşar peynirini, margarin veya tereyağını, tuzu pudra şekerini ve
kırmızı toz biberi ekleyin. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde
edene dek yoğurun.
Avucunuzun büyüklüğünde yuvarlaklar yapın. Bu
yuvarlakların her birini 20 cm uzunluğunda, bir kalem kalınlığında
çubuk olacak şekilde hazırlayın.
Çubukları 3 eşit parçaya ayırın. Bu
üç parçanın bir tarafını birleştirin. Açıkta kalan uçlarını örün.
Açılmaması için uçlarını birleştirin. Üzerlerine yumurtanın sarısını
sürün. Çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış orta ısılı fırında üzerleri
kızarana dek pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kayısılı Bisküvi


Malzemeler
2 adet yumurta
100 gr margarin
2 su bardaği un
1 su bardaği toz şeker
1,5 çay kaşiğı kabartma tozu
Yarım su bardağı ceviz
Yarım su bardağı kuru kayısı


Yemeğin Tarifi
Ceviz
ve kayısıları bıçakla kıyın. Bir kaba unu eleyin. Ortasını havuz gibi
açıp toz şekeri, yumurtayı ve yumuşamış margarini koyup yavaş yavaş
yoğurun. içerisine kabartma tozunu ilave edin.
Hamuru nemli bez
altında 10 dakika dinlendirin. Merdane ile yarım santim kalınlığında
açın. Ceviz ve kayısıları üzerine serpin. Merdaneyi üzerinde yuvarlayıp
fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında pembeleşinceye kadar pişirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kayısılı Kuki


Malzemeler
1 su bardağı dövülmüş findık
1 su bardaği kuru kayısı
Yarım su bardağı toz şeker
2 adet yumurta beyazı
1 yemek kaşığı Hindistan cevizi


Yemeğin Tarifi
Kuru
kayısıları ince ince kıyın. Yumurta beyazı ve toz şekeri bir kabın
içerisinde karıştırın. İçine dövülmüş fındık, Hindistan cevizi ve
kayısıları ilave ederek karıştırın.
Fırın tepsisine yağlı kağıt
serin. Yapmış olduğunuz bu karışımdan bir tatlı kaşığı alarak kağıdın
üzerine aralıklarla dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20
dakika kadar pişirin. Servis tabağına alarak servise sunun.
Not : Kurabiye gärünümündeki kukinin en önemli özelligi un konmadan yapılmasidır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kiraz Şekerlemeli Bisküvi


Malzemeler
250 gr. Pirinç
3/4 Su Bardağı Süt
3 Çorba Kaşığı Şeker
1 Adet Limon
1 Adet Yumurta
Sıvı Yağ
5 Çorba Kaşığı Un
8 Adet Kiraz Şekerlemesi
1 Paket Vanilya
Pudra Şekeri
Bir Tutam Tuz


Yemeğin Tarifi
Süte
3 çorba kaşığı şeker ilave ederek kaynatın. Vanilya ve bir tutam tuz
ilave edin. Pirinci süte ekleyerek tencerenin kapağını kapatın.
Yaklaşık 20 dakika kadar pirinçler sütü çekinceye kadar pişirin.
Ocaktan
indirip bir limon kabuğu rendesini karıştırın. Yumurta ve 2 çorba
kaşığı unu ilave edin. Karıştırıp pirinç soğuyuncaya kadar bekleyin.
Pirinçten ceviz büyuklüğünde parçalar koparıp avucunuzla yassılatın.
Ortasına baş parmağınızla bir çukur açarak hafifçe unlayın.
Kızgın
yağda pişirin. Süzgeçle çıkarıp kağıt havlu üzerinde yağı süzülene dek
bekletin. Üzerine pudra sekeri serpip, ortasındaki oyuklara yarımşar
kiraz şekerlemesi yerleştirin. Sıcakken servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kirazlı Kurabiye


Malzemeler
2 Su Bardağı Kiraz Şekerlemesi
1 Paket Vanilya
3 Su Bardağı Un
250 gr.Margarin
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
1 Çay Bardağı Pudra Şekeri
1 Çorba Kaşığı Kabartma Tozu
Üzerine: Pudra Şekeri


Yemeğin Tarifi
1
saat önceden kiraz şekerlemesinin üzerine 1 paket toz vanilyayı
döküp,karıştırın.Unu eleyip ortasını havuz gibi
açın.Margarini,yoğurdu,pudra şekerini,vanilyayı ve kabartma tozunu unun
ortasına koyun ve yoğurun.Hazırladığınız hamurun üzerini bir bezle
örtüp,20 dk.buzdolabında bekletin.
Dolaptan çıkardığınız hamuru 1-2
kez yoğurup,3 eşit parçaya bölün.Düz ve kuru bir zemini hafifçe
unlayın.Hamurları merdane yardımıyla 2-3 mm kalınlığında açın.Bir çay
bardağı yardımıyla hamurdan yuvarlaklar kesin.Yuvarlakların yarısının
üzerine kiraz şekerlemelerinden 2 adet koyun.Diğer yuvarlakları
kirazların üzerine kapatın.Kenarlarının açılmaması için bastırın.
180
derecelik önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarana dek pişirin.Fırından
çıkardığınız kurabiyeleri sıcakken servis tabağına alın.Üzerine pudra
şekeri eleyip,servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kivi Soslu Biskuvi


Malzemeler
500 gr kivi
500 gr süt
500 gr sade bisküvi
4 çorba kaşığı pudra şekeri
Sos için :
2 adet yumurta
Yarım su bardağı şeker
1 kibrit kutusu kadar margarin
1 çorba kaşığı kakao
2-3 adet çikolataiı bisküvi
1 su bardağı sıcak su


Yemeğin Tarifi
Bir
kaba bisküvileri koyup elle ufalayın. Sütü ısıtın. şeker de ekleyerek
bisküvilerin üzerine dökün. İyice ezin. Kivileri dilimleyip ezin. Sütlü
bisküvinin içine katıp karıştırın.
Arzu ettiğiniz bir kaba folyo yayın. Hazırladığınız karışımı bu kaba dökerek dolapta donmasını bekleyin.
Sosun
hazırlanışı: Yumurta, şeker, sıcak su, kakao ve margarini bir kaba
koyup karıştırın. Çikolatalı bisküvileri elle parçalayıp içine katarak
ezin. Buzdolabında bekletin. Servis yapacağınız zaman sosu üzerine
dökerek sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:32 pm

Kuş Üzümlü Kurabiye


Malzemeler
Yarım çay bardağı kuş üzümü
1 çay bardaği dövülmüş ceviz içi
1 çay bardaği şeker
1 çay bardaği süt
100 gr margarin
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un


Yemeğin Tarifi
Derince
bir kaba tüm malzemeleri koyun. Malzemeleri iyice ezin. Alabildiği
kadar un (yaklaşık 2,5 su bardağı) ilave ederek yumuşakça bir hamur
elde edin.10 dakika hamuru diniendirin.
Ceviz büyüklüğünde parçalar
alarak avuç içinde yuvarlayin. Bunlari tepsiye dizin. 200 derecede
änceden ısıtılmış firinda pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Lorlu Un Kurabiyesi


Malzemeler
1 Paket Margarin
1 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Yoğurt
4 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Şeker
1 Paket Kabartma Tozu
İç İçin:
300 gr Lor Peyniri
2 Su Bardağı Şeker
Üzerine: 1 Su Bardağı Pudra Şekeri


Yemeğin Tarifi
Yumuşatılmış
margarini geniş bir kabın içine alalım.İçine yumurtayı,yoğurdu ve 1 su
bardağı şekeri ilave ederek yoğuralım.Krem kıvamına geldiğinde elenmiş
unu ve kabartma tozunu da ekleyerek iyice yoğuralım.
Ayrı bir kap
içinde loru ve 2 su bardağı şekeri karıştıralım.Hamurdan yumurta
büyüklüğünde parçalar koparıp,yuvarladıktan sonra elimizle bastırarak
yassılaştıralım.İçine şekerli lordan bir miktar koyalım.Hamurun
kenarlarını lorun üzerinde büzelim.
Orta ısılı fırında altı üstü
pembeleşene kadar pişirelim.Fırından alıp soğuttuktan sonra üzerine
pudra şekeri serpiştirerek servis yapalım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Mantar Kurabiye


Malzemeler
2 Paket Buğday Nişastası
1 Su Bardağı Un
2 Adet Yumurta
1 Paket Margarin
1 Çay Kaşığı Kabartma Tozu
1 Paket Pudra Şekeri
Üzerine: 1 Tatlı Kaşığı Kakao


Yemeğin Tarifi
Geniş
bir hamur yoğurma kabında buğday nişastasını,1 su bardağı unu,2 adet
yumurtayı,1 paket oda sıcaklığında margarini,1 çay kaşığı kabartma
tozunu ve 1 paket pudra şekerini karıştırın.Ele yapışmayacak kıvamda
bir hamur elde edene dek yoğurun.
Fırın tepsisinin boyutlarında
yağlı kağıt serin.Tepsinin içine yerleştirin.Hamurdan ceviz iriliğinde
parçalar koparın.Elinizde yuvarlayarak şekil verin.Küçük hamur
toplarını tepsiye dizin.Yuvarlak küçük bir şişe kapağını kakaoya
batırın.Sonra küçük hamur topunun üzerine bastırın.Önceden ısıtılmış
orta ısılı fırında kurabiyelerin üzeri çok hafif pembeleşene dek
pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Meyveli Beze


Malzemeler
4 Adet Yumurtanın Akı
1 Su Bardağı Toz Şeker
1/2 Tatlı Kaşığı Vanilya
Çırpılmış Krema
Meyve


Yemeğin Tarifi
Yumurta
aklarını mikserin yüksek devrinde kar haline gelene dek iyice
çırpın.İçine şekerin yarısını ilave edip,mikserle tekrar çırpın.Şekerin
geri kalanını bu karışıma ilave edin.Vanilya ve sirkeyi ekleyip,tekrar
karıştırın.
Tepsiyi fırından çıkarın.Üzerine bir tabaka yağlı kağıt
yayın.Yağlı kağıdın ortasına kalemle 18 cm çapında bir çember
çizin.Hazırladığınız yumurta akı karışımını kağıdın üzerine çemberden
taşırmamaya dikkat ederek yayın.Sonra fırına koyun.Mikrodalga fırının
yüksek derecesinde 2 dakika pişirin.Fırının kapağını açın.10 dakika
içinde bırakın.
Bu sürenin sonunda dikkatlice fırından
çıkarın.Soğuyana dek bekleyin.Dikkatlice yağlı kağıdı alıp,bir tabağa
koyun.Üzerine çırpılmış kremayı ekledikten sonra çilek,kivi,muz gibi
mevsim meyveleri ile süsleyip,servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Meyveli Fındıklı Çörek


Malzemeler
2 Su Bardağı Un
1 Kahve Fincanı Süt
Bir Tutam Yaş Maya
2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
100 gr. Margarin
1 Kase Dövülmüş Fındık
2 Çorba Kaşığı Kuru Üzüm
Marmelat ve Toz Şeker


Yemeğin Tarifi
2
Su bardağı unu derin bir kaba alın. 1 kahve fincanı süt ilave edin. Bir
tutam yaş mayayı ılık suda ezin. 2 çorba kaşığı sıvıyağ ve 100 gr.
margarin ile beraber hamur yapın. Üzerine nemli bir bez örtüp, 1 saat
bekletin.
Hamuru ikiye bölün. Merdane ile açın. Üzerine dilediğiniz
marmelattan sürün. Bol miktarda dövülmüş fındık serpin. 2 çorba kaşığı
kuru üzümü yayın. Rulo biçiminde sarın. 2 Parmak eninde kesin.
Tepsiye dizin. Toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Meyveli Turtalet


Malzemeler
Milföy Hamuru İçin:
150 gr Un
85 gr Margarin
75 gr Toz Şeker
1 Yumurta Sarısı
1 Limon Kabuğu Rendesi
1 Tutam Tuz
İç İçin:
2 Yumurta Sarısı
50 gr Tozşeker
25 gr Un
300 ml Süt
1 Çay Kaşığı Vanilya
450 gr Karışık Meyve(Üzüm,Muz,Çilek,Kivi Vs.)
100 gr Bitter Çikolata
3 Çorba Kaşığı Kayısı Marmelatı


Yemeğin Tarifi
Unu,tuzu
ve parçalara ayırdığınız margarini bir kapta yoğurun.Çırpılmış yumurta
sarısını,toz şekeri ve limon kabuğu rendesini ilave
edin.Pütürsüz,yumuşak bir hamur elde edene dek yoğurmaya devam
edin.Hamuru bir naylona sarıp serin bir yerde 15-20 dk bekletin.
Turtalet
kaplarını yan yana dizin.Hamuru bir merdaneyle,kalıpların eni
kalınlığında açın ve kapların üzerine yayın.Elinizle hamuru her kabın
içine bastırarak yerleştirin.Merdaneyle kapların üzerinden geçin ve
kalan parçayı alın.Hamurun ortasına kuru fasülye veya mercimek
koyun.200 derecelik fırında 10 dakika pişirin.Fasulye veya mercimekleri
çıkartıp tekrar 5 dakika pişirin.
Soğuduktan sonra turtaletleri
kaplardan çıkarın.Kremayı hazırlayın.Meyveleri yıkayıp,varsa
çekirdeklerini çıkarın.Çikolatayı parçalara bölüp benmari usulü
eritin.Marmelatı da benmari usulü sulandırın. Her turtaletin üzerine
biraz çikolata sürüp soğumaya bırakın.Kremayı turtaletlere eşit
miktarda dağıtın. Meyveleri kremanın üzerine yerleştirin.En üste bir
kat marmelat sürün.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Deneyim :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Saygınlık :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue998 / 999998 / 999kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue

Seviye :
kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Right_bar_bleue


kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: kurabiye çeşitleri   kurabiye çeşitleri - Sayfa 2 EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:33 pm

Mısır Gevrekli Kurabiye


Malzemeler
60 gr.Sütsüz Çikolata Parçacığı
1/2 Su Bardağı Kuru Üzüm
1/4 Su Bardağı İnce Dövülmüş Ceviz
125 gr.Küp Küp Kesilmiş Margarin
1 Tatlı Kaşığı Rendelenmiş Portakal
1/3 Su Bardağı Toz Şeker
1 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Un
1 Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu
2 Su Bardağından Biraz Fazla Ezilmiş Mısır Gevreği
80 gr.Eritilmiş Sütsüz Çikolata


Yemeğin Tarifi
Fırını
180 derecede ısıtalım.İki adet fırın tepsisini yağlayalım. Çikolata
parçacıkları,kuru üzüm,ceviz ve portakal kabuğu rendesini orta boy bir
tencereye alarak malzemeleri iyice karıştıralım.Mikser yardımıyla
margarin ve şekeri çırpalım.Açık renkli krema kıvamına geldiğinde içine
yumurtayı ilave edip,iyice çırpalım.Karışımı büyük bir kaba aktaralım.
Metal
bir kaşık kullanarak içine unu ve kabartma tozunu ekleyelim.Kuru üzümlü
karışımı da ilave edip,karıştıralım.İki tatlı kaşığı ölçüsündeki
karışımı ezilmiş mısır gevreğinde yuvarlayalım.
Hazırladığımız fırın
tepsilerine yerleştirelim.Çıtır çıtır ve altın rengi olana dek
kızartalım.Çıkardıktan sonra bir fırın ızgarasının üzerine
dizip,soğutalım.Eritilmiş çikolatayı bir pipetle soğutulmuş
kurabiyelerin üzerine şekilli olarak sıkalım.
ÖNERİ:Arzu edilirse kuru üzüm yerine ince kesilmiş taze üzüm de kullanılabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
kurabiye çeşitleri
Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» İki Renkli Kurabiye
» HİNDİSTAN CEVİZLİ FINDIK KURABİYE
» tatlı çeşitleri
» yemek çeşitleri
»  Güvercin Çeşitleri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir :: Genel Bilgiler :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: