BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

Pilavlar / pilav çeşitleri Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

Pilavlar / pilav çeşitleri Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  


 

 Pilavlar / pilav çeşitleri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:36 pm

MALZEMELER

400 gr. tavuk suyunda haşlanmış amerikan pirinci

1 büyük baş soğan
1 adet domates rendesi
1 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı sarımsak tozu
250 gr. haşlanmış sivri biber ve havuç
250 gr. kuşüzümü
2 yemek kaşığı soya yağı
3 bardak su
bir tutam maydanoz

HAZIRLANIŞI

Pilavı normal pilav şeklinde pişirin. Suyunu çekince içine haşlanmış
sivri biber, havuç ve kuş üzümünü ekleyip karıştırın. Bir kabın içinde
yağda kavrulmuş soğan, sarımsak tozu, soya sosu ve domates rendesini
ekleyip iyice karıştırın. Bu karışımı pilavın üzerinde gezdirip maydanoz
ile süsleyin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:36 pm

AliPaşaPilavı (6 Kişilik)

Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
100 gr Kıyma
1 Diş Sarmısak
1 Soğan
1/2 Su Bardağı Dolmalık Fıstık
1 Fincan Antepfıstığı
1 Kahve Fincanı Kuru İzmir Üzümü
Tuz


Yemeğin Tarifi
Soğanı rendeleyip tuz, sarımsak ve kıyma ile köfte harcı hazırlayın ve fındık büyüklüğünde köfteler hazırlayın
.Köfteleri ister tavada kızartın, ister suda haşlayın.
Üzümleri suda bekletip şişmesini sağlayın.
Antepfıstıklarını suda üç-beş dakika haşlayın ve kabuklarını soyun.
Yıkayıp süzdüğünüz pirinçleri yağda kavurun. Dolmalık fıstığı ekleyip
biraz daha çevirin. Et suyunu köftelerle ve antepfıstığı ile birlikte
pirince ekleyin. 15 dakika kadar kısık ateşte pişirken üzümleri ve tuzu
ilave edin. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:36 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (6 Kişilik)

Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz


Yemeğin Tarifi
Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla
kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla
kavurmadan yağda hafif soteleyin.
Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave
ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak.
kısık ateşte pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:36 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (6 Kişilik)

Malzemeler
1 Ayva
1 Soğan
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Dolmalık Fıstık
1.5 Su Bardağı Su
1 Su Bardağı Bulgur
1/2 Çay Kaşığı Safran


Yemeğin Tarifi
Ayvanın kabuklarını soyup çekirdekli kısımlarını çıkarın ve dilimleyin.
Tencerede tereyağını eritip rendelenmiş soğanı ekleyerek pembeleştirin.
Dolmalık fıstığı ekleyip kavurduktan sonra safranı ilave edin.
Tencereye 1.5 su bardağı su döküp kaynamaya bırakın. Su kaynayınca
dilimlenmiş ayvaları ve bulguru ekleyip yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20
dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:36 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (8-10 Kişilik)

Pilavlar / pilav çeşitleri Ymk_59
Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
1 Ayva
2 Soğan
300 gr Kestane
150gr Ceviz
3 Çorba Kaşığı Çam Fıstığı
2 Çorba Kaşığı Tozşeker
2 Tatlı Kaşığı Tarçın
1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
1 Limon Suyu
3 Su Bardağı Sıcak Su
Birkaç Dal Maydanoz
Tuz, Karabiber


Yemeğin Tarifi
Pirinci sıcak tuzlu suda diri kalacak şekilde başlayıp süzün. Ayva ve
soğanları soyup küp şeklinde doğrayın. Ayvaları limon suyu ile ovun.
Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğan, ayva ve çam fıstıklarını
pembeleşinceye kadar kavurun. Sıcak su,tozşeker, tarçın, tuz ve
karabiber ekleyip karıştırın. Pirinci ekleyip kapağı kapalı olarak
kısık ateşte pişirin
Kestaneleri haşlayıp kabuklarını soyun. İri iri doğradıktan sonra
pilava ilave edip karıştırın. Uzerine kağıt örtüp kapağı kapalı olarak
kısık ateşte demlenmeye bırakın. Servis tabağına alıp ince kıyılmış
maydanozla süsleyerek servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:37 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pilavlar / pilav çeşitleri Ymk_73
Malzemeler
400 gr Pirinç
100 gr margarinEvin
50 gr Badem
50 gr Kuru üzüm(Sultani)
1 tatlı kaşığı Tuz
2 bardak Et suyu


Yemeğin Tarifi
Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayın. Orta boy bir tencereye koyup,
üzerini birkaç parmak aşacak kadar tuzlu ılık su ilave edin. Bunun için
1 çorba kaşığı tuz kullanın. Pirinci 2 saat ıslatın. Bu sürenin sonunda
bir süzgece aktarıp, süzülmeye bırakın.
Bademi küçük bir kaba koyun. Üzerini örtecek kadar su ilave edin. Orta
ateşte birkaç dakika kaynatın. Kabı ateşten alıp, suyu süzün.
Bademlerin üzerinden soğuk su geçirin. Kabuklarını soyup, atın. Badem
içlerini bir kenarda saklayın.
Kuru üzümü ayıklayın. Küçük bir kaba koyun. Üzerini örtecek kadar su koyup, bekletin.
Küçük bir sahanda yağın beşte birini, orta ateşte eritin. Yağ kızınca
ayıklanmış badem içlerini koyup, bir kaşıkla sık sık karıştırarak,
birkaç dakika, bademler sararıncaya kadar pişirin. Kabı ateşten alın.
Et suyunu bir taşım kaynatıp, bir kenara alın. Kalan 80 gram yağı orta
boy bir tencerede, orta ateşte eritin. Yağ kızmaya başlayınca,
bademleri pişirdiğiniz sahandaki yağı da süzdürerek ilave edin. Kızgın
yağa pirinci ilave edip, bir kevgirle sık sık karıştırarak, 8-10 dakika
kavurun. Kalan 2 tatlı kaşığı tuz ve sıcak et smıınu ilave edin. 2-3
dakika kavnamaya bırakın. Kevgirle birkaç kere karıştırın. Tencerenin
kapağını sıkıca örtün. Ateşi iyice kısın. Pirinci 10 dakika pişirin.
Bu arada kuru üzümü süzün. Pirinç 10 dakika pişince tencerenin kapağını
açın. Süzülmüş üzüm ve kavrulmuş bademleri ilave edin. Kevgirle birkaç
kere karıştırın. Tencerenin kapağını tekrar sıkı sıkı örtün.
Yine kısık ateşte, pirinci 8-10 dakika daha, suyunu iyice çekinceye
kadar pişirin. Ocağı kapatın. Tencerenin kapağını açıp, pilavın üzerine
temiz bir bez örtün. Kapağı tekrar kapatın. Bademli ve üzümlü pilavı,
bu şekilde ocak üzerinde 15-20 dakika demlendirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:37 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (4 Kişilik)


Malzemeler
2 Soğan
2 Sarmısak
3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
Karabiber, Tuz
Kırmızı Toz Biber, Safran, Hintcevizi
250 gr Soyulmuş domates
3 Çorba Kaşığı Kıyılmış Maydanoz
200 gr Pirinç
1.5 Su Bardağı Et Suyu
6 Jumbo Karides
Limon Suyu


Yemeğin Tarifi
Soğanları soyup küçük küpler halinde doğrayın. Sarmısağı soyup ezin.
Bir tavada 2 çorba kaşığı yağı kızdırıp soğan ve sarmısağı hafifçe
kavurun. Baharatların tümünü tavaya ekleyin. Doğranmış domatesleri suyu
ile birlikte, maydanoz ve pirinç eşliğinde ilave edin. 5 dak. kısık
ateşte pişirin.
Et suyunu ekleyip pirinci kısık ateşte 30 dak. kadar pişirin. Ara sıra karıştırın.
Karidesler eğer ayıklanmamış ise yıkayıp ayıklayın. Bir başka tavada,
kalan yağı kızdırıp karidesleri kızartın. Üzerine limon suyu döküp tuz
ve karabiberle tatlandırın. Pilavı karides eşliğinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:37 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (10 kişilik)


Malzemeler
700 gr pilavlık bulgur
250 gr margarin
6 su bardağı (1.5 litre) et suyu
Tuz


Yemeğin Tarifi
Bulguru yıkayıp süzün. Margarini tencerede eritip bulguru ilave ederek
3-4 dakika kavurun. Sıcak et suyu ve tuz ekleyip bir taşım kaynatın.
Orta ateşte, bulgur suyunu çekmeye başlayıp göz göz oluncaya kadar
pişirin.
Ateşi kısıp tencerenin kapağını kapatın ve 10-15 dakika daha pişirin.
Pilavı ateşten alın. Kapağını açıp tencereninüzerini kağıt havlu ile
kaplayın ve kapağını tekrar kapatın. Pilavı bu şekilde 20 dakika
dinlendirin.
Tahta spatula veya kevgirle, bulguru fazla ezmemeye özen göstererek bir kez karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:37 pm

Zeytinyağlı Patlıcanlı Pilav




Malzeme;
--------
1 Su bardağı zeytinyağı
5 - 6 adet
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 Baş
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 Su bardağı pirinç
3 adet
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 çorba kaşığı çam fıstığı
1 çorba kaşığı kuş üzümü
2 Su bardağı su
Tuz

Yapılışı;
---------
Pirinci 1 saat kadar tuzlu suda bekletelim. Patlıcan kabuklarının
tümünü soyalım, tuzlu suda yarım saat bekletelim. Daha sonra
patlıcanları
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyüklüğünde doğrayalım, kızgın yağda kızartalım, mutfak havlusuna çıkartalım. Bir baş kuru [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı
zeytinyağının yarısında kavuralım, üzerine suda beklettiğimiz,
süzdüğümüz pirinci katalım, kalan zeytinyağını da ilave edelim. Pirinç
sertleşene kadar iyice kavuralım, üzerine rende
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ve kızarmış [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ı
ekleyelim, tuzu serpelim, en son suyunu ekleyelim, karıştıralım.
Tencereyi kapalı oalark 25 dakika ateşte tutalım.(kısık ateş) ateşten
alıp demlendirip, servis yapalım.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Deneyim :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Saygınlık :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue

Seviye :
Pilavlar / pilav çeşitleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pilavlar / pilav çeşitleri Right_bar_bleue


Pilavlar / pilav çeşitleri Empty
MesajKonu: Geri: Pilavlar / pilav çeşitleri   Pilavlar / pilav çeşitleri EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:37 pm

Salçalı pirinç Pilavı



Öğle yemeği için ne yapsam
diye düşünürken uzun zamandır salçalı makarna yapmadığım aklıma geldi.
Malzemleri tezgaha çıkardığımda canım makarnadan çok pilav istiyordu.
Salçayı çoktan kavurmuştum. Planda ufak bir değişiklik yaptım ve sonuç
olarak ortaya uzun zamandır yediğim en lezzetli pilavlardan birisi
çıktı.


Pilavlar / pilav çeşitleri 0606-salcali-pilav
Yapımı yarım saat süren bu pilav için kullandığım ölçülerden 5 tabaklık pilav çıktı.
Malzemeler:
2.5 su bardağı pirinç
4-5 bardak sıcak su
1 yemek kaşığı salça
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı kekik
Yarım bardak bezelye
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ

Pirinci ayıklayıp sıcak
suda yıkayın. Yağları pilavı pişireceğiniz kapta kavurup salçayı
ekleyin ve 1 dakika da salçayla kavurun. Pirinci ilave edip yağı
kavurmaya devam edin. 4 bardak suyu ilave edip kısık ateşte 20
dakika-suyunu çekinceye kadar pişirin. Eğer pirinçler suyu çektiğinde
hala sertse bir bardak sıcak su daha ilave edin.*

Pişmeye yaklaştığında bezelyeyi, tuzu ve baharatları ilave edin.
Piştiğinde 5 dakika dinlendirip servise hazırlayabilirsiniz.
Afiyet olsun.
* Buradaki su miktarını kullandığınız pirince göre ayarlayabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Pilavlar / pilav çeşitleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kurabiye çeşitleri
»  Güvercin Çeşitleri
» tatlı çeşitleri
» yemek çeşitleri
» Geleneksel Türk Tiyatrosu Çeşitleri

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir :: Genel Bilgiler :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: