BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

Lezzet Sırları Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Merhaba Ziyaretçi,
Formumuza Hala Kayıt Olmadınmı?
Formumuzdan Faydalanmak İstemezmisin?
Forumda Bilgi Paylaşımı Yapmak İstemezmisin?
Moderatorlermize Ödevlerin Hakkında Soru Sormak İstemesmisin?
Tabiki İstersin O zaman Ne Duruyorsun Hemen Kayıt Ol ve Bilgilermizden Faydalan..

Lezzet Sırları Uyeols10
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir


 
AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  


 

 Lezzet Sırları

Aşağa gitmek 
YazarMesaj


avatar


Kayıt tarihi : 01/01/70
Aktiflik :
Lezzet Sırları Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Lezzet Sırları Right_bar_bleue

Deneyim :
Lezzet Sırları Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Lezzet Sırları Right_bar_bleue

Saygınlık :
Lezzet Sırları Left_bar_bleue998 / 999998 / 999Lezzet Sırları Right_bar_bleue

Seviye :
Lezzet Sırları Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Lezzet Sırları Right_bar_bleue


Lezzet Sırları Empty
MesajKonu: Lezzet Sırları   Lezzet Sırları EmptyPerş. Nis. 22, 2010 6:17 pm

Lezzet Sırları






ÇÖREKOTU: Pişirmeden önce çöreklerin, ekmeklerin üzerine serpilir, hoş bir görüntü ve lezzet verir




KİŞNİŞ: Bazı soğanlı yemeklerde, ekmeklere, bisküvilere ve meyve kompostolarına arzuya göre katılabilir.




MAYDANOZ: Tatlılar hariç, her türlü yemeğe istenilen miktarda konulabilir. Yaprakları bol miktarda C vitamini taşır.



FESLEĞEN: Çorba, domatesli soslar, kuzu, dana, balıketleri, lahanalı yemekler ve yeşil salatalara lezzet vermek için kullanılır.



TERE: Genellikle çiğ olarak salatalara katılır. Kendine özgü hoş bir lezzeti vardır. İştah açar ve hazmı kolaylaştırır.



YENİBAHAR: Bazı sıvıyağ ile hazırlanan dolmalarda ve sıcak yemeklerde orzuya göre kullanılır.



SUSAM: Özellikle hamur işleri ve tatlılarda kullanılır. Hem görünümü güzelleştirir hem de lezzet katar



KIRMIZIBİBER: Her türlü yemeğe tat ve renk verir. Acı ve taze biberler kurutularak hazırlanır. Arzuya göre kullanılır.



ZENCEFİL: Özel soslu yemeklere lezzet katması için kullanılır. Hoş bir tat ve koku katar.



ASPİR: Bazı pilav, sebze ve salata çeşitlerinde kullanılır. Değişik bir lezzet ve kokuya sahiptir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Lezzet Sırları
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çikolatalı lezzet topları
» Matematiğin Sırları:
» Linux Sırları
» Windows XP'nin Sırları (Kullanım Klavuzu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
BZMFRM,Oyun Arşivi,Program Arşivi,Online Oyunlar,Knight,Metin2,CS,Ödev Arşivi,Online,Slayt,İndir :: Genel Bilgiler :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: